Omdat we simpelweg zin hadden om IETS aan te kondigen nu alle kerstshows zo goed als zeker niet doorgaan, zijn we met Twist Agency gaan schakelen en hebben we er samen voor gezorgd dat vanaf nu onze clubtour van volgend jaar in de verkoop is gegaan. Mensen die ons vorig jaar en/of het jaar ervoor in de clubs hebben gezien weten hoe het daar los gaat als wij daar zijn.
En we zijn er zo verschrikkelijk aan toe om weer los te kunnen gaan met zo’n zaal vol met enthousiast publiek, dat we er gewoon NU al naartoe willen leven en erover na willen denken hoe we die show gaan invullen, natuurlijk met onze nieuwe muziek erbij die we nog lang niet genoeg hebben gespeeld live. Zoals je weet zijn de tickets in de clubs maar 20 euro dus we hopen dat jullie massaal gehoor gaan geven aan dit verkooppraatje. Een leuk kado ook voor Sinterklaas of Kerst. Koop nu je tickets op de sites van de clubs zelf!