Vandaag kwam de nieuwe single van 3JS uit: ‘Misschien Niet Nu’. Het nummer is samen met Diggy Dex gemaakt en geproduceerd door Oscar Holleman. Vanavond spelen de heren bij RTL Summer Night de single voor het eerst live. Daarnaast vertellen ze over de aankomende jubileumshow in AFAS Live. Deze show staat in het teken van het tien jarig bestaan van de groep.

Dit jaar is het namelijk precies tien jaar geleden dat de Volendammers Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte hun eerste Nederlandstalige single in Nederland uitbrachten. Toen nieuw voor Nederland, maar in hun thuishaven waren ze allang bekend, omdat de 3JS al twintig jaar bestaan.

In 2016 kropen de 3JS tijdens Vrienden van Amstel Live in de huid van de ban U2. Dit werd zo enhousiast ontvangen door het publiek dat ze besloten een theatershow te maken rond het U2-album The Joshua Tree dat in 2017 zijn 30-jarig jubileum viert. Deze tour werd de grootste en de best bezochte tour die ze ooit deden; veertig uitverkochte shows in de grootste theaters van Nederland, met prachtige recensies en reacties van de bezoekers. Hierdoor werd een compleet nieuw publiek aangeboord dat niet eerder bekend was met de veelzijdigheid van het sympatieke drietal.

Veel van deze ‘nieuwe’ fans zullen ongetwijfeld ook het 10-jarig jubileum van de 3JS gaan bijwonen. Het gaat groots gevierd worden met onder andere speciale gastoptredens en uiteraard zullen alle muzikale hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar de revue passeren.