Tijdens onze jubileumshow zullen we uiteraard ook weer speciale gasten ontvangen. We zijn er nog niet helemaal uit wie dat gaan zijn. De keuze is ondertussen zo groot. TE groot eigenijk. We hebben ZO veel vrienden gemaakt in ‘het wereldje’ in de afgelopen tien jaar.

Wie weet zich de vorige HMH-shows nog te herinneren? Voor ons voelt dat echt als meerder levens terug. Over vorige levens gesproken: Thé Lau leefde toen nog. Hij was te gast tijdens onze HMH show destijds. Hij was een goede vriend van Ton Dijkman en deze stelde voor om Thé te vragen. Ik weet nog goed hoe hij een beetje verdwaald rond liep in dat grote gebouw die middag. Op zoek naar ons, op zoek naar het podium voor de soundcheck, op zoek naar IETS bekends. Thé Lau was het liefste altijd een beetje in z’n eigen wereldje en de wereld van de 3JS was onbekend terrein. Toen we hem vonden kwam hij gelukkig wel los en op het podium was hij de Thé Lau die we allemaal wilden zien.

De man is verantwoordelijk voor een paar monumenten uit de Nederlandstalige popmuziek. Vele andere Nederlandse artiesten hebben hun eigen momenten met Thé Lau om te herinneren. Dit was ons moment. Samen op het podium zongen en speelden we ‘Iedereen is van de wereld’. Een lied dat daags na de dood van Thé op een bepaald tijdstip door alle Nederlandse radiozenders tegelijk werd gedraaid.  Misschien wel het beste Nederlandstalige lied ever.