Komende december is het weer zover. Acoustic Christmas 2016. Wat ooit als een geintje begon drie jaar geleden is uitgegroeid tot één van onze belangrijkste jaarlijkse bezigheden. De kersttour langs de Nederlandse theaters. Twee showtjes in een piepklein theatertje voor 200 mensen groeiden uit tot een volwaardige tour, ondersteund door onze eigen kerstliedjes en albums. Voorafgegaan door kerst-programma’s op tv en adventskalenders op Facebook.

We zijn echte kerstmannen geworden. Het enige probleem is dat de hele kerstperiode niet langer dan drie weken duurt en we dus komend jaar letterlijk elke dag zullen optreden in theaters en andere zalen. De vraag naar het kerstgevoel is groot. Wereldwijd. En ook een kerstconcert is een gewild item tijdens de kerstvakantie. Voor ons dus geen etentjes met kerstbroden en familie….die tafereeltjes waar we zo graag over zingen en vertellen tijdens de shows. Nooit meer voor ons… maar daarvoor in de plek brengen wij het kerstgevoel in de theaterzalen van Nederland.

Echte kerstmannen géven cadeau’s… dus dat gaan we doen. Met de kerstband die ondertussen ook al bekend is bij het publiek. Nick Bult op piano en Wilbrand op bas. We hebben de band voor de komende tour nog steeds niet groter gemaakt want, zo zeggen we dan steeds tegen elkaar: ‘groter kan altijd nog en als de band eenmaal groter is geworden dan kunnen we nooit meer terug naar die kleine bezetting. Acoustic Christmas is ‘klein’. Kerst in z’n intiemste vorm. Van 7 t/m 26 december.

KOOP TICKETS