Het mag geen naam hebben, dus we geven het ook geen naam…. anders zouden we het een officiële clubtour noemen, als het meer optredens waren en er een vast ticketverkooppunt zou zijn. Dat is allemaal niet het geval maar we zijn eigenlijk gewoon gevraagd door drie clubs in het land of we daar een optreden wilden verzorgen op een vrijdagavond. Dat wilden we natuurlijk wel.

De eerste twee shows zitten er zelfs al op. We speelden in Zaal Bibelot, Dordrecht en Podium de Vorstin, Hilversum…. en dat was heerlijk. We konden een lekkere lange, stevige set van bijna twee uur neerzetten en het verliep nagenoeg vlekkeloos. Komende vrijdag is de laatste show. In de Atak in Enschede. Het is voor jullie de kans om onze ge-finetunede rock-set te komen aanschouwen. Wij hebben er alweer zin in.

28 Oktober – Atak Enschede