Wij waren blij dat onze goede vriend Jan Smit ons in het begin van dit jaar vroeg of wij zijn gasten wilden zijn tijdens zijn 20-jarige jubileum. Eigenlijk ook wel een soort van logisch natuurlijk aangezien wij altijd onlosmakelijk verbonden zijn met Jan op allerlei fronten.

De afgelopen tien jaar hebben we samen zoveel meegemaakt en ook op muzikaal gebied hebben we nog vaak met mekaar te maken. Zo is Jaap de laatste jaren de vaste gitarist geworden op de albums van Jan, waar ikzelf ook nog weleens liedjes en teksten voor heb geleverd. Maar de tv-programma’s die we samen maakten hebben ervoor gezorgd dat we echte vrienden voor het leven zijn geworden die veel teveel van mekaar weten. In 2006 was het Jaap Kwakman die gevraagd werd door Jan en Jaap Buijs om een band te formeren voor de eerste hallentour van Jan. De Motherfuckerband ontstond, waar wij zelf ook deel van uitmaakten destijds. Deze band is altijd blijven bestaan. Na een half jaar kregen wij zelf een platencontract en gingen onze eigen weg. Onze plekken in de band werden ingenomen door Marcel Fisser, Edwin de Groot en Arie Storm. Deze band is ondertussen een begrip en met deze vriendenclub hebben we ook al veel beleefd.

We zijn blij dat we dit najaar weer met dit team op pad kunnen langs alle provincies van het land en ongetwijfeld gaat dat ook weer mooie momenten opleveren.

KOOP TICKETS