22 September jongstleden tekenden wij in restaurant The Royal Mandarin in Hilversum een nieuw platencontract met Warner Music. Na een contract van bijna 10 jaar en 7 albums met Artist&Company vonden we dat het tijd werd voor een nieuwe stap in onze muzikale carrière. Een frisse wind. Een nieuwe kijk op onze muziek door een nieuwe maatschappij.

In de muziekwereld is nog nooit zoveel veranderd als in de afgelopen 10 jaar. De fysieke cd is bijna verdwenen. Nog twee jaar en zelfs al onze oma’s hebben Spotify. Radiostations draaien muziek volgens formats die nauwelijks plaats bieden voor ‘afwijkende’ muziek zoals dat van ons en Nederlandstalige muziek in het algemeen. Om al deze veranderingen bij te houden is de expertise nodig van een goeie platenmaatschappij. Warner is zo’n maatschappij.

Na vele gesprekken vooraf over muziek en bezoeken van de directie van Warner aan een aantal van onze shows, tot zelfs een avondje Volendammer kermis aan toe, zijn we tot de conclusie gekomen dat we er een paar hele goeie, zeer toegewijde muzikale partners bij hebben. We hebben zelden zó veel zin gehad in de toekomst als nu.