De komende weken gaan 3JS drie clubs af met een speciale 2-uur durende set van eigen nummers en een aantal covers. Tijdens de optredens zullen de mannen meer de nadruk op de rock-kant van hun repertoire leggen, maar ook de echte klassiekers passeren de revue.

“We hebben de afgelopen zomer veel opgetreden, maar dit waren vooral korte setjes. Tijdens deze kleine ‘clubtour’ – als het al zo genoemd mag worden – kunnen de bezoekers een volwaardige 3JS-show verwachten. Het is sowieso uniek dat we zo’n lange set doen”, vertelt Jan Dulles.

Bibelot in Dodrecht, de Vorstin in Hilversum en Atak in Enschede vormen de tourlijst op respectievelijk 30 september, 7 oktober en 28 oktober. Kaarten zijn beschikbaar via onderstaande links.

30 September – Bibelot Dordrecht
7 Oktober – de Vorstin Hilversum
28 Oktober – Atak Enschede