acoustic_christmas_tourlijstBeste lezers van de nieuwsbrief.

Zoals jullie wellicht al weten doen we aan het einde van dit jaar weer een Acoustic Christmas tournee. Kerst classics aangevuld met onze eigen liedjes. Deze liedjes variëren van traditionele kerstliedjes in de stijl van Sinatra tot moderne meer pop-achtige songs. Omdat het een groot succes was vorig jaar doen we er dit jaar nog een paar meer. We doen dit jaar zelfs een show op 2e kerstdag. In een Fletcher Hotel!

Wat nog het allerleukste is aan dit hele gebeuren.. is dat deze tournee gepaard gaat worden met een nieuw Acoustic Christmas albumWe zijn druk bezig met het samenstellen van een aantal prachtige liedjes in de stijl van ons vorige Acoustic Christmas album. Ook zullen daar een paar nieuwe, zelf geschreven liedjes op verschijnen. Hoogstwaarschijnlijk zitten wij deze zomer weer onder de kerstboom in de studio om volledig in de kerstsfeer liedjes te schrijven en op te nemen.

De volledige tourlijst vindt je hiernaast. De kaarten zijn al te bestellen dus wees snel en wees er zeker van dat je erbij bent aan het einde van het jaar! HO HO HO

KOOP NU TICKETS