We gaan alweer de laatste maand in van onze huidige theatertour. Onze 7e tour. Voor ons voorlopig even de laatste show in de theaters met ons eigen werk. We gaan een jaartje overslaan.

We gaan niet weg uit het theater in 2017 maar willen even afstand nemen van het spelen als 3JS in de theaters. 7 jaar onafgebroken in de theaters kan ervoor zorgen dat je jezelf gedwongen aan het herhalen bent. Natuurlijk weten we er altijd wel een andere draai aan te geven maar uiteindelijk komt t neer op vissen in dezelfde vijver. Dit klinkt veel zwarter dan we t bedoelen hoor. 2017/2018 wordt voor ons een bijzonder jaar ivm jubileum en aanverwante zaken en we willen het publiek een beetje hongerig houden tot dan. Ook deed zich een mooie gelegenheid voor om onze helden van U2 te eren en die hebben we aangegrepen. Hierover later meer. We gaan dat iig groots aanpakken.

Voor nu betekent dat dat de komende optredens voorlopig de laatste keren zullen zijn in de theaters. Wijzelf vinden het ontzettend jammer dat de tour bijna voorbij is. Voor ons was t een feest om deze show te doen. Voor de mensen die nog niet geweest zijn, hieronder een lijstje met de laatste optredens. Ik zou m nog even meepakken voor de zomer uit.

JK

april 2019

25apr20:15Heroes of MusicTheater de Purmaryn

mei 2019

03mei20:15Heroes of MusicTheater Speelhuis

09mei20:15Heroes of MusicCool Kunst en Cultuur

10mei20:15Heroes of MusicCool Kunst en Cultuur

11mei20:00Heroes of MusicChasse Theater

14mei20:15Heroes of MusicWestland Theater De Naald

15mei20:15Heroes of MusicWestland Theater De Naald

17mei20:00Heroes of Musicde Lawei