‘Dan ben jij weer hier’ onze nieuwe single met prachtig bonusmateriaal

We zijn de afgelopen maanden enorm veel bezig geweest met ons nieuwe album ‘7’. Tijdens zo’n proces doorloop je veel stadia waarin je je liedjes hoort veranderen en groeien. 1 van de liedjes ontlokte altijd dezelfde reactie, los van de fase waarin we zaten met het lied. ‘Stilte’. Vaak gevolgd door een emotionele reactie, het is immers een onderwerp waar iedereen vroeg of laat gegarandeerd mee te maken krijgt. Gemis. Het is ook 1 van de meest dierbare liedjes voor onszelf die we de afgelopen tijd hebben mogen maken, en we zijn ook enorm blij dat we ervoor gekozen hebben dit lied als single uit te brengen.

Wat minstens net zo leuk is is het feit dat we er wederom een fysieke single uit gaan brengen. Weliswaar in beperkte oplage, maar toch. En nu komt het, we hebben fantastisch bonusmateriaal kunnen toevoegen. Afgelopen november zijn we stiekem de studio ingedoken met de VVAL live band o.l.v Ronald Kool om de stukken die we momenteel iedere avond spelen tijdens Vrienden van Amstel op te nemen. Achter de knoppen zat onze producer Attie Bauw die het geheel op een fantastische manier heeft gemixt. Samen met Ronald, Martijn van Agt, Leendert Haaksma en Hans Eijkenaar zijn we erin geslaagd het live ‘U2 gevoel’ te vangen. We stonden werkelijk versteld van het resultaat. Voor iedereen die komt kijken bij Vrienden van Amstel een prachtige manier om het nog een keer her te beleven. En voor de mensen die eens een andere kant van ons willen horen een uitgelezen mogelijkheid dat te doen.

Maar laten we niet vergeten waar het voor ons om gaat. ‘Dan ben jij weer hier’, 1 van de mooiste liedjes die we tot nou toe hebben opgenomen.

SHOP.3JS.NL
Itunes