3JS Adventkalender 2015

Het is velen van jullie waarschijnlijk al weleens opgevallen dat wij gek zijn op tradities. Zo zijn er de jaarlijkse Caprera concerten in Bloemendaal, de reguliere theatershows, de kerstshows etc. Allemaal zaken die we omdát we het zo leuk vinden om te doen, voor geen goud een jaar zouden willen missen. Zo ook met de adventkalender. Weer een traditie rijker zullen we maar zeggen.

Vorig jaar kwamen we op het gekke idee om gedurende de maand december iedere dag wat unieke content aan te bieden via onze social media kanalen. Hierbij moet je denken aan leuke acties (wie herinnert zich niet de prachtige kerstdas van vorig jaar), leuke verhalen, melige filmpjes, kookinstructies (tulband bakken met Fee) etc… Voor ieder wat wils en puur en alleen om jullie een goed gevoel te geven. Zo zagen we de afgelopen week richting sinterklaas al een absurd filmpje voorbij komen met daarin Jan en Jan die op gesprek gingen bij een echte zwarte Piet. Ook de cursus pepernoten bakken met kleine Fee en een sinterklaasrebus kwamen voorbij. Voor ons een bijna onmogelijke opgave om dit te doen tijdens onze drukste maand van het jaar. Maar net zoals bij alle tradities vinden we dit zo ongelooflijk leuk om te doen en lachen we zelf het hardste om de dingen die we maken. Best wel erg….

We hebben nog een leuke tip. Is 1 bericht per dag nou te weinig en vind je dit gewoon leuk om te zien, scroll dan in onze facebook tijdlijn naar eind 2014 en check daar de adventkalender van vorig jaar. Veel van de berichten zijn tijdloos en je vindt er zelfs gitaarinstructies van kerstliederen afkomstig van ons album ‘Acoustic Christmas’. Echt ontzettend leuk om terug te zien al zeggen we het zelf.

Wil je nou niks missen van de huidige editie van de adventkalender, zorg dan wel dat je onze facebookpagina liket, anders krijg je dit allemaal niet te zien en geloof ons, dat zou zonde zijn.