We zijn de afgelopen week op bezoek geweest bij Annika Vreeman-Eskes. Zij had volgens Ziggo het mooiste #gelukin7 filmpje. Ze mocht gisteren samen met nog 6 mensen naar onze albumpresentatie in Club Ziggo. Het was een fantastische avond en alle aanwezigen waren razend enthousiast. We hebben natuurlijk nog de tijd gehad om even te meeten met Annika en haar gasten. Nou denken jullie misschien, ik was daar ook graag bij geweest. Nou wil het toeval dat de hele show is opgenomen en zal worden uitgezonden op digitaal kanaal 13 bij Ziggo. Voorafgaand aan dit optreden zullen er ook nog 2 documentaires worden uitgezonden waarvan er 1 een primeur is..

Aanstaande zondag om 16:00 uur trappen we af met de docu 3JS in Libanon. Deze is geschoten afgelopen april tijdens een werkreis die we deden als ambassadeurs van de stichting Terre des Hommes. Dan om 16:25 uur gaat de documentaire ‘The making of 7’ in premiere. Tijdens onze werkreis in Los Angeles hebben we gedurende de 10 dagen daar een document gemaakt. We hebben zelf gefilmd en zijn gefilmd door een Nederlandse cameravrouw. We zijn enorm blij met het resultaat. Is erg persoonlijk geworden! Dan om 16:55 uur begint het optreden dat we gisteravond deden in Club Ziggo. De eerste keer dat we de nieuwe liedjes van album #7 hebben gespeeld, en nu al in de huiskamer!! We hopen dat jullie er enorm van gaan genieten.

Zondagmiddagmiddag 15 november vanaf 16:00 uur.
Ziggo TV digitaal Kanaal 13.

Herhaling op 22 november.