Een nieuw 3JS jaar is begonnen.

2015 belooft een bijzonder jaar te worden. Zeer verrassend was bijvoorbeeld het nieuws dat wij in de eerste album top100-lijst van dit jaar op nummer 2 zijn geëindigd met ons kerst-album ‘Acoustic Christmas’. Wij hadden niet verwacht dat mensen dus blijkbaar in de week tussen kerst en oud-en-nieuw nog snel even massaal ons kerstalbum hebben willen aanschaffen. Hartstikke leuk. Een mooi startschot voor het nieuwe jaar dus. Het jaar begon niet met de welverdiende rust die we eigenlijk nodig hebben maar met repetities voor ons nieuwe ‘Bronnen’-theatertour. Maar we hebben daar ontzettend van genoten. Het programma is namelijk wederom zeer mooi en muzikaal interessant. De decors zijn te gek en het verhaal ook. Het wordt evengoed weer heel anders dan de vorige shows en daar zijn we blij mee. Het is goed dat we ook onze meest trouwe fans steeds weer kunnen verrassen met iets totaal onverwachts. Anders kun je ook niet ieder jaar met een nieuwe theatershow komen want dan hebben de mensen het op een gegeven moment wel gezien.

 

Ook gaan we aan het einde van deze januari een werk-trip maken naar Los Angeles om daar te gaan schrijven met verschillende songwriters. Liedjes die eventueel later op ons album zullen verschijnen. Of niet… Misschien worden het wel Engelstalige liedjes of schrijven we een hit voor een Amerikaanse zanger. Dat is allemaal nog open. We willen daar tevens een videoclip opnemen voor onze nieuwe single die we in het begin van februari willen uitbrengen. Door alle drukte van de afgelopen tijd zijn we alleen een beetje achter geraakt wat betreft het produceren van deze single. En toch willen we over een week een clip schieten. Kortom… er is deze maand al gelijk heel erg veel werk aan de winkel. Eigenlijk tot aan de zomer omdat we daarna gelijk door moeten in de studio met ons nieuwe album…..en als die klaar is begint de promotie daarvan en dan is het alweer bijna winter en gaan we ons weer voorbereiden op een nieuwe kerst-tournee…en dan weer een nieuwe theatertour in 2016….AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH….. Daar wil je toch allemaal nog niet over nadenken!!? Rustig rustig… adem in…adem uit. We hopen jullie snel te zien bij ‘Bronnen Unplugged’. Voor de bezoekers van deze show hebben we ook nog een unieke cd te koop in de theaters na afloop. We hebben een live-cd gemaakt die is opgenomen tijdens de ‘Dichter bij de horizon’-tour van vorig jaar. Een prachtig mooie cd is het geworden en uitsluitend te koop in de theaters voor het schappelijke bedrag van 10 euro. We zien jullie graag bij de signeersessies.

 

Foto’s door Amber van der Laan