De ‘lost-tapes’ zijn verkrijgbaar middels een single-abonnement bestaande uit een reeks van drie nog te verschijnen nieuwe singles van het album ‘Dichter Bij De Horizon’. Als je dit single-abonnement koopt, krijg je een aantal tracks van Bluebus cadeau als bonus tracks. De eerste nieuwe single in deze reeks  is ‘Man in de Spiegel’ (een duet met Bart Herman) en verschijnt op 31 januari. Als je nu het single-abonnement bestelt, heb je op 31 januari de eerste single en het doosje, waar de totaal  vier discs inpassen (inclusief gratis bonus disc) in huis. Op de eerste single vind je naast ‘Man in  de Spiegel’, de track ‘Hunger’ van Bluebus. Maar dat is nog niet alles…. Je krijgt op deze eerste disc ook als bonus track het briljante ‘Dead And Gone’ van Black Keys in een uitvoering van 3JS samen met Handsome Poets. Dit liedje brachten 3JS samen met Handsome Poets ten gehore in Kroatië tijdens ‘De Zomer Voorbij 2013’.

 

Het single-abonnement is te bestellen bij de volgende verkooppunten:
Singlecd.nl
CD hal
TV Oranje Shop
Muziekkopen.nl

 

Of verkrijgbaar in de winkel bij Jan Cas Sombroek in Volendam.

Wil je liever alleen de single bestellen zonder extra’s, ga dan naar een van de volgende verkooppunten:
Bol.com
CD Hal
TV Oranje Shop

De andere twee singles in de reeks evenals de unieke bonus disc volgen later dit jaar.