Morgen is het eindelijk zo ver. Onze langverwachte DVD ‘Bronnen’ komt eindelijk uit. Bestel hem nu alvast bij 1 van de onderstaande adressen en wees zeker van tijdige levering!

Tijdens de vierde theatertour van 3JS “Bronnen”zetten 3JS hun tot dan toe sterkste theaterproductie neer. Hun muzikale inspiratiebronnen zijn op geniale wijze verwerkt in de show waarbij Jaap, Jan en Jaap vervolgens rechtstreeks de link naar hun eigen liedjes en sound leggen. In het repertoire zijn verschillende ingenieuze samensmeltingen van songs van 3JS en een aantal juweeltjes uit de muziekgeschiedenis opgenomen. De rondom uitverkochte tournee vormde tevens het afscheid van gitarist Jaap de Witte hetgeen de shows een heel extra dimensie gaf. Op schitterende wijze is het “Bronnen” optreden in Theater Het Park in Hoorn onder leiding van de Vlaamse meester-regisseur Hans Pannecouke vastgelegd en vormt een must have voor iedere serieuze muziekliefhebber!

Muziekkopen.nl
Bol.com
Free Record Shop
That’s Entertainment