Clubtour2018-06-28T12:28:03+00:00
TICKETS
Home
Agenda
Muziek
Shop

Voor het eerst in elf jaar zal een van de beste Nederlandstalige bands het clubcircuit in duiken. Na vele succesvolle tournees langs de grootste Nederlandse theaterzalen zijn nu eindelijk de poppodia aan de beurt. In februari 2019 start hun allereerste clubtour!

In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met de 3JS toen zij hun debuutalbum ‘Watermensen’ uitbrachten. In de jaren die volgden bracht de band nóg negen studioalbums uit waarvan er vier de gouden status behaalden. Naast hun onafgebroken aanwezigheid op de radio, kennen we de Jees natuurlijk van tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en hun muzikale bijdrages aan programma’s als DWDD.

In 2008 zetten de 3JS hun eerste voorzichtige stappen op de planken van het theater. Met hun folky sound en hun poëtische teksten werden ze daar gelijk warm ontvangen. Ze vulden de band aan met 4 ervaren topmusici en werden zo een 7-koppige band die alle muziekstijlen beheersen. De kennis en ervaring die werd opgedaan door het jarenlang spelen kwam uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. Wat begon met een op akoestische instrumenten gebaseerde folksound is uitgegroeid tot een geheel eigen pop/rock sound met als belangrijke kenmerken de Nederlandse taal en de onmiskenbare stem van zanger Jan Dulles.

Tien jaar en honderden shows later zijn de 3JS in de theaterwereld niet meer weg te denken maar nog nooit eerder deed deze band, die in één adem genoemd mag worden met Bløf, De Dijk, Guus Meeuwis en Marco Borsato, een clubtour langs de Nederlandse Poppodia.”

Komt dat zien!!!

VR 22.02 // Paard // Den Haag

Tickets

ZA 23.02 // Sugar Factory // Amsterdam

Tickets

ZA 02.03 // De Meester // Almere

Tickets

ZA 09.03 // Burgerweeshuis // Deventer

Tickets

DO 14.03 // Hedon // Zwolle

Tickets

ZO 17.03 // Simplon // Groningen

Tickets

ZO 07.04 // Doornroosje // Nijmegen

Tickets

ZA 13.04 // Patronaat // Haarlem

Tickets

Bekijk de trailer!

Luister op Spotify!

Deze playlist geeft je alvast een gevoel van welke muziek we zullen gaan spelen tijdens de tour.

Get in the mood!

X