Binnenkort zijn we te horen op de radio!

De aankomende weken gaan wij weer het land om om ons nieuwe album en theater tour te promoten. Wij zijn regelmatig op de radio. Hieronder een lijstje waar en wanneer wij te beluisteren zijn.

05.02 Radio 100%nl ochtendshow met Lars

09.02 Radio 2 Bart Arens

10.02 Tros Muziek Café

15.02 Omroep Brabant Muziek & Zo met Eefke Boelhouwers

05.03 Radio 2 de Roodshow met Jan-Willem Roodbeen

09.03 Radio 538 Edwin Evers

2018-02-01T15:55:42+00:00

Eén reactie

  1. Patricia van Vliet 8 februari 2018 om 21:38 - Antwoorden

    Beste Jan, Jaap en Jan, bij deze van harte gefeliciteerd met jullie fantastisch nieuwe album. Een voltreffer. Echt iets om heel trots op te zijn. Een genot om naar te luisteren. Wat bof ik toch als fan en liefhebber van jullie muziek. En dan ook nog gesigneerd, extra leuk. Wat meteen opvalt, is de diversiteit van alle 10 nummers, (toeval?? 10 jarig bestaan/10 nummers) maar bovenal zoals altijd, jullie teksten, allen meer dan prachtig gezongen door wie anders dan jij Jan; wat een fenomenale stem heb jij toch, door geen ander te evenaren. Jij kan echt ALLES maar dan ook echt ALLES zingen en hoe wel niet. Ik wens jullie heel veel succes met de theater tour en verheug mij er al op er 3x bij te mogen zijn te weten in Helmond, Groesbeek en Uden en natuurlijk Caprera in Bloemendaal.. Vriendelijke groeten, Patricia van Vliet

Laat een reactie achter

X