OPROEP AAN ALLE KOREN – ACTIE ISLA

Dames en heren, jongens en meisjes, onze “U2 by 3JS” tour begint aanstaande vrijdag. Samen met ISLA nodigen wij alle koren van Nederland uit om met ons mee te komen zingen tijdens het optreden. Jullie lezen het goed; jullie mogen met ons optreden in een theater bij jullie in de buurt!

 

Lees alles over de actie op http://www.isla.nu/koor

By |2017-02-01T19:59:54+00:001 februari 2017|Nieuws|15 Comments

About the Author:

Jan Dulles

15 Comments

 1. Jan Brens 2 februari 2017 om 17:10 - Antwoorden

  Wij hebben een groot koor:
  Súdwestkoor en Stellingwerfkoor, samen 110 leden,
  o.l.v. dirigent/saxofonist Jan Brens
  pianist: Oeds Wijnsma uit Leeuwarden
  repertoire: van licht klassiek tot popsongs en
  gospels

 2. Carina van der Spek 2 februari 2017 om 21:53 - Antwoorden

  Ben geïnteresseerd, om in het koor meen te doen

 3. Conny Maaswinkel-Hooft 5 februari 2017 om 11:28 - Antwoorden

  Wat een leuke actie wat zouden mijn zus en ik hier graag aan mee doen. Mijn zus zit op een koor en ik zing altijd.

 4. Zanggroep Velocity 7 februari 2017 om 16:19 - Antwoorden

  We (Zanggroep Velocity) hebben ons vanmiddag opgegeven. Eigenlijk te laat maar hopelijk kunnen we toch nog meedoen. De actie had ons niet eerder bereikt 😢

 5. Astrid tol 7 februari 2017 om 17:53 - Antwoorden

  Het koor zingt in de harmonie in Edam en zijn steengoed.laats trouwde m’n nichtje en traden daar op.totdat het geluid wegviel en zongen ze gewoon en zeer professioneel door…..het was geweldig…..het is het koor van m’n zus….

 6. Astrid tol 7 februari 2017 om 17:56 - Antwoorden

  Ze heten stembent

 7. H. Brinker 8 februari 2017 om 16:20 - Antwoorden

  Vorige week over actie met koor gehoord. Helaas te kort tijd voor deadline 6 februari. Hoor net van iemand dat deadline nu 10 februari.is. Weer te kort tijd denk ik. Kunnen jullie het niet iets langer verlengen…? We kunnen dan vast voor Veenendaal gaan. Succes met alles.

 8. Jolanda Visser 9 februari 2017 om 16:39 - Antwoorden

  Steun aan H. Brinker :-)!!!
  Wij hebben wel ingeschreven, maar het maken van het filmpje is een zenuwslopende ratrace omdat we allemaal midden in voorstellingen zitten. en na deze week juist alle tijd hebben. Als er hiermee verlengd kan worden kunnen we er echt voor gaan!!!! We zijn zo enthousiast en het zou zo jammer zijn wanneer we niet mee kunnen strijden om deze superleuke kans. 3JS We can find what you `re looking for!!!!
  (smeekbede van 1 J)

 9. Hennie Fokker 10 februari 2017 om 16:00 - Antwoorden

  Wij willen heel graag met ons koor komen. Heb ons ook ingeschreven maar wij hadden gedacht dat we nog tijd genoeg hadden om het lied in te studeren voor wij in Bussum hadden willen meedoen. Informatie is niet duidelijk genoeg geweest dat het lied eigenlijk al op het repwrtoire had moeten staan. Het lukt natuurlijk niet meer om een video te sturen. Wel jammer dat dat als juryoirdeel zou worden gebruikt. Ik weet nl zeker dat dat instuderem makkelijk gelukt zou zijn..

 10. Elina Stam 10 februari 2017 om 23:40 - Antwoorden

  Wij hebben ons opgegeven voor de wedstrijd maar hadden daar nog wat vragen over. De organisatie is zowel telefonisch als per mail niet/slecht bereikbaar. Ook de deadlines zijn erg krap omdat de meeste koren één keer per week repeteren en je ook nog de tijd moet hebben om het voor te bereiden als je iets van goede kwaliteit neer wilt zetten. Aan de reacties te zien komen er meer koren in tijdnood. Helaas, ook wij redden het niet om de video op tijd in te sturen. Voor beide een gemiste kans. Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen.

 11. Rene Spronck 11 februari 2017 om 19:18 - Antwoorden

  Hoi, wij zijn gospelkoor Asempa uit Cadier en Keer in Limburg en we zijn geinterresseerrd in de oproep om als gospelkoor samen met de drie j’s een nummer van U2 te zingen. In Roermond. Graag hoor ik nog van u. voor meer informatie over ons koor, zie: http://leikegoessens.wixsite.com/gospelkoor-asempa Ik hoor nog van u. Met vriendelijke groet, Rene Spronck

 12. Annemarie van de Laar 14 februari 2017 om 18:06 - Antwoorden

  Hoi 3js,

  Wij hoorden ook rijkelijk laat pas dat er zo’n leuk initiatief was van jullie. Na wat heen en weer gemail met jullie en onderling in onze groep hebben we alles op alles gezet en in 1 avond onze inzending gemaakt. Buiten dat wij een hele leuke avond hebben gehad vind ik dat we trots op ons resultaat mogen zijn. Natuurlijk zijn er verbeterpunten maar dit was het maximale wat we er op die avond uit konden halen. Hopelijk is het genoeg om jullie te overtuigen dan kunnen we tot begin juni helemaal los en de puntjes op de i zetten .

  Met vriendelijke groeten Annemarie uit popkoor Sway Eindhoven

 13. Paulien Groot Bleumink 20 februari 2017 om 12:18 - Antwoorden

  Het zou leuk zijn als de auditie video’s hier ook te zien zijn. Ik zie er maar een paar voorbij komen op Youtube, dat kan nooit alles zijn?!?

 14. Lynsey 21 februari 2017 om 22:51 - Antwoorden

  Wij hebben helaas geen uitslag ontvangen. Ook al zijn we niet uitgekozen, was toch fijn geweest als we iets hadden gehoord. Wel zo netjes…

  Groetjes S!NC Vocals

 15. Ton poppekast 14 maart 2017 om 20:57 - Antwoorden

  Tijd voor extra concerten

Laat een reactie achter

X