Acoustic Christmas Volume 2

Gistermiddag hebben de 3JS via een Facebook livestream laten weten dat op 25 novemberAcoustic Christmas Volume 2’  verschijnt. De eerste single van het album, getiteld Spirit of Christmas, is een samenwerking met zangeres Elske DeWall en verschijnt op vrijdag 11 november. Op het album staan tien Engelstalige tracks in een country/folk-stijl waarvan er zeven door de 3JS zelf geschreven werden.

Acoustic Christmas

Eind 2013 kwamen de drie troubadours uit Volendam op het idee voor een theatershow waarin ze hun visie op een echt intiem kerstconcert wilden laten zien en horen. Akoestisch. Twee akoestische gitaren, een piano, een basgitaar en vijf stemmen. Het begon met twee kleine showtjes. Het jaar erop in 2014 volgde een hele ‘Acoustic Christmas’-tour tussen sinterklaas en kerst, met een gelijknamig kerst-album dat met goud werd bekroond. In 2015 werd de tour nog groter en ook dit jaar zal de band gedurende de december feestmaand in vele Nederlandse theaters te zien zijn met hun Acoustic Christmas Tour. Geen toeters en bellen, waarschijnlijk geen Mariah Carey, maar Five Christmas Gentlemen, een sfeervol theaterpodium en een greep uit het traditionele kerstrepertoire van de afgelopen 60 jaar, aangevuld met eigen composities in dezelfde stijl.

reserveer nu het album
By |2016-10-27T20:53:09+00:0025 oktober 2016|Premium Content|4 Comments

About the Author:

Jan Dulles

4 Comments

 1. Ineke 25 oktober 2016 om 11:10 - Antwoorden

  Vanzelfsprekend gereserveerd (door deze kersthater ;)), alleen al voor die prachtige hoes! 🙂

 2. Tine 25 oktober 2016 om 12:03 - Antwoorden

  Super dat er een tweede album verschijnt !!! Uiteraard hebben we nog geen kerstshow van jullie gemist. Heerlijk die akoestische geluiden. En natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie eigen kerst nummers !!!
  Tot 13 december in Sneek !!!

 3. Anneke Bouma 26 oktober 2016 om 15:32 - Antwoorden

  Samenwerking met Elske “Dunsje my” DeWall! Leuk ik kijk er naar uit. Hoop van harte dat zij ook optreedt in Friesland. En eigen nummers: altijd goed en toch beter dan covers, hoe goed dan ook uitgevoerd. Gaat niets boven jullie eigen stijl.
  Tot ziens op 13 december in Sneek.

 4. Joke Pierlo 28 oktober 2016 om 17:06 - Antwoorden

  Kom naar jullie kerstshow, eindelijk zit het eens mee! Ben zeer benieuwd naar het tweede album, dat wordt genieten!

Laat een reactie achter

X