The Acoustic Christmas-Tour 2016

Komende december is het weer zover. Acoustic Christmas 2016. Wat ooit als een geintje begon drie jaar geleden is uitgegroeid tot één van onze belangrijkste jaarlijkse bezigheden. De kersttour langs de Nederlandse theaters. Twee showtjes in een piepklein theatertje voor 200 mensen groeiden uit tot een volwaardige tour, ondersteund door onze eigen kerstliedjes en albums. Voorafgegaan door kerst-programma’s op tv en adventskalenders op Facebook.

We zijn echte kerstmannen geworden. Het enige probleem is dat de hele kerstperiode niet langer dan drie weken duurt en we dus komend jaar letterlijk elke dag zullen optreden in theaters en andere zalen. De vraag naar het kerstgevoel is groot. Wereldwijd. En ook een kerstconcert is een gewild item tijdens de kerstvakantie. Voor ons dus geen etentjes met kerstbroden en familie….die tafereeltjes waar we zo graag over zingen en vertellen tijdens de shows. Nooit meer voor ons… maar daarvoor in de plek brengen wij het kerstgevoel in de theaterzalen van Nederland.

Echte kerstmannen géven cadeau’s… dus dat gaan we doen. Met de kerstband die ondertussen ook al bekend is bij het publiek. Nick Bult op piano en Wilbrand op bas. We hebben de band voor de komende tour nog steeds niet groter gemaakt want, zo zeggen we dan steeds tegen elkaar: ‘groter kan altijd nog en als de band eenmaal groter is geworden dan kunnen we nooit meer terug naar die kleine bezetting. Acoustic Christmas is ‘klein’. Kerst in z’n intiemste vorm. Van 7 t/m 26 december.

KOOP TICKETS
By |2016-10-27T20:51:50+00:0024 oktober 2016|Blogs|4 Comments

About the Author:

Jan Dulles

4 Comments

 1. Griet 25 oktober 2016 om 12:46 - Antwoorden

  Ik heb even een vraag? Wij gaan 2e kerstdag naar Flechter hotel ..dat worden dan toch ook wel de kerstliedjes. Xxxx

  • Simon Veerman 25 oktober 2016 om 15:54 - Antwoorden

   Het optreden bij Fletcher Hotel ’s Hertogenbosch is een Kerst Dinnershow. Er zullen dus ook alleen kerstnummers gespeeld worden, maar de show wijkt waarschijnlijk wel af van de theatertour.

 2. Anja 25 oktober 2016 om 12:50 - Antwoorden

  Heerlijk vooruitzicht om kerstavond met jullie te mogen doorbrengen!

 3. Edward 13 december 2016 om 07:55 - Antwoorden

  Klinken goed bij Evers! Tot vanavond in Sneek!

Laat een reactie achter

X