MINI-MINI-CLUBTOUR

Het mag geen naam hebben, dus we geven het ook geen naam…. anders zouden we het een officiële clubtour noemen, als het meer optredens waren en er een vast ticketverkooppunt zou zijn. Dat is allemaal niet het geval maar we zijn eigenlijk gewoon gevraagd door drie clubs in het land of we daar een optreden wilden verzorgen op een vrijdagavond. Dat wilden we natuurlijk wel.

De eerste twee shows zitten er zelfs al op. We speelden in Zaal Bibelot, Dordrecht en Podium de Vorstin, Hilversum…. en dat was heerlijk. We konden een lekkere lange, stevige set van bijna twee uur neerzetten en het verliep nagenoeg vlekkeloos. Komende vrijdag is de laatste show. In de Atak in Enschede. Het is voor jullie de kans om onze ge-finetunede rock-set te komen aanschouwen. Wij hebben er alweer zin in.

28 Oktober – Atak Enschede
By |2016-10-27T20:52:06+00:0024 oktober 2016|Blogs|6 Comments

About the Author:

Jan Dulles

6 Comments

 1. Ineke 25 oktober 2016 om 11:07 - Antwoorden

  Ik kijk er erg naar uit!! Tot vrijdag! (ruim 2 uur staan doe ik gewoon op sneakers hoor, mag wel hè?…dan bewaar ik de hoge hakken voor de kersttour ;))

 2. Jeanny 25 oktober 2016 om 11:42 - Antwoorden

  Ik verheug me erop! Can’t wait!

 3. Colinda 25 oktober 2016 om 15:29 - Antwoorden

  Deze korte clubtour smaakt naar méér! Zou erg leuk zijn als ook deze terugkerend zou zijn. Toch weer even heel anders dan al het andere door het jaar heen, en speciaal!

 4. Els 25 oktober 2016 om 15:45 - Antwoorden

  Ik heb er ook zin in! Heb er zelfs zo’n 3 uur autorijden voor over, dus dat kan tellen hè 🙂 Weet zeker dat ik van jullie weer energie krijg!

 5. wilma aalbers 25 oktober 2016 om 16:19 - Antwoorden

  helaas kan er niet bij zijn.
  Hoop jullie een keer in winterswijk te zien

 6. ID 29 oktober 2016 om 21:02 - Antwoorden

  Lieve Jeetjes, het was super, Jan z’n stem, die heerlijke gitaren…. het had van mij nog 24 uur door mogen gaan :). Ik was er alleen, dat durf ik normaal niet gauw, maar ik heb heel erg genoten. Moet altijd huilen bij “Voor eens en altijd” en “Loop met me over zee”…. en ik weet dat ook zonder jou de aarde draait…. Prachtig en ontroerend! Nu wachten op het kerstalbum. Tot ziens met kerst in Apeldoorn! Liefs van mij XXX

Laat een reactie achter

X