De Elfstedentour – 20 Jaar Jan Smit

Wij waren blij dat onze goede vriend Jan Smit ons in het begin van dit jaar vroeg of wij zijn gasten wilden zijn tijdens zijn 20-jarige jubileum. Eigenlijk ook wel een soort van logisch natuurlijk aangezien wij altijd onlosmakelijk verbonden zijn met Jan op allerlei fronten.

De afgelopen tien jaar hebben we samen zoveel meegemaakt en ook op muzikaal gebied hebben we nog vaak met mekaar te maken. Zo is Jaap de laatste jaren de vaste gitarist geworden op de albums van Jan, waar ikzelf ook nog weleens liedjes en teksten voor heb geleverd. Maar de tv-programma’s die we samen maakten hebben ervoor gezorgd dat we echte vrienden voor het leven zijn geworden die veel teveel van mekaar weten. In 2006 was het Jaap Kwakman die gevraagd werd door Jan en Jaap Buijs om een band te formeren voor de eerste hallentour van Jan. De Motherfuckerband ontstond, waar wij zelf ook deel van uitmaakten destijds. Deze band is altijd blijven bestaan. Na een half jaar kregen wij zelf een platencontract en gingen onze eigen weg. Onze plekken in de band werden ingenomen door Marcel Fisser, Edwin de Groot en Arie Storm. Deze band is ondertussen een begrip en met deze vriendenclub hebben we ook al veel beleefd.

We zijn blij dat we dit najaar weer met dit team op pad kunnen langs alle provincies van het land en ongetwijfeld gaat dat ook weer mooie momenten opleveren.

KOOP TICKETS
By |2016-10-27T20:52:13+00:0024 oktober 2016|Blogs|1 reactie

About the Author:

Jan Dulles

Eén reactie

  1. Anita Rosenberg 26 oktober 2016 om 21:09 - Antwoorden

    Dat Jan Smit naar de Americahal in Apeldoorn zou komen, leuk! Maar de echte attractie voor mij was de komst van mijn favorieten, de 3JS.
    Maandenlang naar uitgekeken, me direct opgegeven als (vrijwillige) EHBO’er, die mij wellicht een plekje vooraan bij het podium op zou leveren tijdens jullie optreden. Kon niet mooier allemaal, maar toen kregen we het nieuws dat de Tour zijn eigen EHBO’ers mee zou brengen. Weg mooie kans!
    En tot overmaat van ramp valt Jan Smit van de trap en gaat het hele optreden niet door, dus viel mijn mooie droom helemaal in duigen.
    Jammer hoor, maar in elk geval zie ik jullie in december in Orpheus. Met gewoon gekochte tickets, dus niet als EHBO’er, dus doe tot die tijd alsjeblieft voorzichtig!

Laat een reactie achter

X