3JS TEKENEN PLATENCONTRACT MET WARNER MUSIC

22 September jongstleden tekenden wij in restaurant The Royal Mandarin in Hilversum een nieuw platencontract met Warner Music. Na een contract van bijna 10 jaar en 7 albums met Artist&Company vonden we dat het tijd werd voor een nieuwe stap in onze muzikale carrière. Een frisse wind. Een nieuwe kijk op onze muziek door een nieuwe maatschappij.

In de muziekwereld is nog nooit zoveel veranderd als in de afgelopen 10 jaar. De fysieke cd is bijna verdwenen. Nog twee jaar en zelfs al onze oma’s hebben Spotify. Radiostations draaien muziek volgens formats die nauwelijks plaats bieden voor ‘afwijkende’ muziek zoals dat van ons en Nederlandstalige muziek in het algemeen. Om al deze veranderingen bij te houden is de expertise nodig van een goeie platenmaatschappij. Warner is zo’n maatschappij.

Na vele gesprekken vooraf over muziek en bezoeken van de directie van Warner aan een aantal van onze shows, tot zelfs een avondje Volendammer kermis aan toe, zijn we tot de conclusie gekomen dat we er een paar hele goeie, zeer toegewijde muzikale partners bij hebben. We hebben zelden zó veel zin gehad in de toekomst als nu.

By |2016-10-25T15:37:48+00:0024 oktober 2016|Nieuws|8 Comments

About the Author:

Jan Dulles

8 Comments

 1. Angelique Alberts 25 oktober 2016 om 11:02 - Antwoorden

  Wat spannend voor jullie ! Heel veel succes met deze nieuwe stap. Warner mag zich gelukkig prijzen met zulke toegewijde muzikanten ! Ben benieuwd wat het allemaal gaat brengen. Groet Angelique

 2. Ineke 25 oktober 2016 om 11:14 - Antwoorden

  Heel veel succes met jullie samenwerking met Warner Music. Jullie verdienen het! Goeie zet denk ik.Hoop nog heel veel moois van jullie te horen! XXX

 3. Anja 25 oktober 2016 om 12:47 - Antwoorden

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe platencontract! Ik hoop, dat jullie nog veel mooie albums gaan maken met jullie nieuwe platenpartner!

 4. Tine 25 oktober 2016 om 12:54 - Antwoorden

  Het is altijd goed om eens iets anders te proberen. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik het erg jammer vind dat het fysieke album verdwijnt. Ik vind dat het een bepaald sfeertje geeft als je even een cd in de cd speler doet……..Maar ja,times are changing. In ieder geval jullie gefeliciteerd met het nieuwe platen contract !!!

 5. Els 25 oktober 2016 om 14:33 - Antwoorden

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe platencontract! Veel succes en oo naar de volgende albums ??

 6. Colinda 25 oktober 2016 om 15:19 - Antwoorden

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe platencontract en heel veel succes in de samenwerking met Warner. Als ze zelfs de Volendammer kermis willen meemaken (en daarna niet afhaken) weet je in elk geval zeker dat ze ècht geïnteresseerd zijn! En wat betreft die fysieke cd….. De lp is óók retour gekomen! Ik hoop in elk geval dat jullie wat dat betreft voorlopig nog niet afhaken. Goed bezig tot nu toe, Acoustic Christmas ook weer op cd èn lp, leuk!

 7. Karina 25 oktober 2016 om 20:32 - Antwoorden

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe platencontract! Maar wel een beetje dz\elfde goeie muziek blijven maken, hoor!

 8. Willie 27 oktober 2016 om 10:36 - Antwoorden

  Goeiesmorgens vrienden, wat ontzettend fijn dat jullie afspraak bij Warner Music tot een platencontract heeft geresulteerd! GEFELICITEERD! Helemaal geen slecht idee, denk ik.
  Ik wens jullie en Warner Music een ontzettende fijne samenwerking en dat er een heleboel mooie dingen uit mogen komen. Iets met een gouden of platina randje misschien. 😛 Who knows! Of loop ik nu weer een beetje te hard van stapel. Nou ja, maar ik gun het jullie ook zo van harte! Ik zeg adios en tot ziens maar weer. Hugs Willie.

Laat een reactie achter

X