Nieuwe Single: Spijt

Vandaag is onze nieuwe single ‘Spijt’ uitgekomen op iTunes en Spotify. In de huidige digitale tijden is dit een minder zwaar beladen ding dan een aantal jaren geleden toen we nog singles hadden. Immers, Spijt is al maanden te beluisteren op o.a Spotify of op de CD ‘7’’, en we hechten tegenwoordig vaak minder waarde aan hoesjes en uitvoeringen. Toch maken we er iedere keer weer iets bijzonders van om de aandacht weer te trekken. We hadden al aangekondigd dat er 4 versies zouden komen van dit lied. Een nieuwe single-edit. Een live versie. Een ‘Bronnen’ cross-over versie die over gaat in ‘1,2,3,4’ van ‘Lil Kleine’. En een splinternieuwe remix. Deze versies zullen elke keer een week na elkaar losgelaten worden en toegevoegd worden aan de ‘Single-versie’ op Spotify.

Helaas, we brengen deze single niet fysiek uit. een tegenvaller sommigen velen van jullie. De belangrijkste reden om dit niet te doen is omdat we het bonusmateriaal simpelweg nog niet klaar hebben. De live-versie is zeer recent opgenomen en moet nog worden gemixt. Ook de remix wordt nog volop aan gewerkt. We hebben de tijd dus nodig!! Blijf de single in de gaten houden op Spotify, wij houden hem interessant!! 🙂

By |2016-10-25T12:36:57+00:001 april 2016|Nieuws|3 Comments

About the Author:

Jaap Kwakman

3 Comments

 1. Ineke 2 april 2016 om 23:23 - Antwoorden

  1 april, toch… Jaap? Lil Kleine? Pillen en bitches???

 2. Ineke 16 april 2016 om 18:48 - Antwoorden

  Hey Jaap, even terugkomend op m’n vorige bericht… ik dacht serieus dat het een 1 april grap was :), kon me er niks bij voorstellen dat jullie Lil Kleine als ‘bron’ (of zoals jullie vaak zeggen ‘onze helden’) zouden gebruiken. But I got it now :). Heel leuk, al die verschillende versies. Ik hoop dat jullie de laatste (de live-versie neem ik aan) met Kraan doen. Kraan is echt een hele goeie aanvulling op het al zo prachtige origineel. En omdat ik geen FB (meer) heb, mag ik ook even iets anders aankaarten hier… Jullie 3Js favorieten-lijst op Spotify staat niet meer ‘openbaar’, dat was eerder wel zo. Ik volgde jullie wel, maar niet iedere lijst an sich, omdat deze toch openbaar waren. Nu zag ik toevallig veel later via deze 3Js- website dat de favorieten-lijst op 29-3 was aangevuld. Misschien zijn er nu meer mensen die deze lijst niet meer zien op Spotify. Dat is jammer, want het is lekkere muziek hoor! Ik draai ‘m vaak. De ‘lullaby’ van de Cure is ook lekker 😉 haha, die kende ik nog niet. Succes in Dubai, Liefs en groetjes XXX

 3. Hoek 26 augustus 2016 om 10:08 - Antwoorden

  kunnen jullie niet spijt uitbrengen met kraantje pappie.

  Dat is zo’n sterke combinatie. Net als bij de winter voorbij.

Laat een reactie achter

X