‘Dan Ben Jij Weer Hier’

‘Dan ben jij weer hier’ onze nieuwe single met prachtig bonusmateriaal

We zijn de afgelopen maanden enorm veel bezig geweest met ons nieuwe album ‘7’. Tijdens zo’n proces doorloop je veel stadia waarin je je liedjes hoort veranderen en groeien. 1 van de liedjes ontlokte altijd dezelfde reactie, los van de fase waarin we zaten met het lied. ‘Stilte’. Vaak gevolgd door een emotionele reactie, het is immers een onderwerp waar iedereen vroeg of laat gegarandeerd mee te maken krijgt. Gemis. Het is ook 1 van de meest dierbare liedjes voor onszelf die we de afgelopen tijd hebben mogen maken, en we zijn ook enorm blij dat we ervoor gekozen hebben dit lied als single uit te brengen.

Wat minstens net zo leuk is is het feit dat we er wederom een fysieke single uit gaan brengen. Weliswaar in beperkte oplage, maar toch. En nu komt het, we hebben fantastisch bonusmateriaal kunnen toevoegen. Afgelopen november zijn we stiekem de studio ingedoken met de VVAL live band o.l.v Ronald Kool om de stukken die we momenteel iedere avond spelen tijdens Vrienden van Amstel op te nemen. Achter de knoppen zat onze producer Attie Bauw die het geheel op een fantastische manier heeft gemixt. Samen met Ronald, Martijn van Agt, Leendert Haaksma en Hans Eijkenaar zijn we erin geslaagd het live ‘U2 gevoel’ te vangen. We stonden werkelijk versteld van het resultaat. Voor iedereen die komt kijken bij Vrienden van Amstel een prachtige manier om het nog een keer her te beleven. En voor de mensen die eens een andere kant van ons willen horen een uitgelezen mogelijkheid dat te doen.

Maar laten we niet vergeten waar het voor ons om gaat. ‘Dan ben jij weer hier’, 1 van de mooiste liedjes die we tot nou toe hebben opgenomen.

SHOP.3JS.NL
Itunes
By |2016-10-25T12:36:58+00:0021 januari 2016|Nieuws|3 Comments

About the Author:

Jaap Kwakman

3 Comments

 1. Sylvia 22 januari 2016 om 18:51 - Antwoorden

  Mooie nieuwe single maar ik ben minstens even blij met het bonus materiaal mijn favoriete U2 nummers op 1 CD door mijn favoriete bandje wat wil een mens nog meer…..
  Dank jullie wel en zie jullie snel in het land en in het theater xxx

  • gerda 26 januari 2016 om 15:01 - Antwoorden

   net de single binnen gekregen en geluisterd prachtig nummer natuurlijk dan ben jij weer hier
   maar de U2 nummers klinken ook super goed!!!

 2. Wil 23 januari 2016 om 10:54 - Antwoorden

  Goedemorgen Jaap, wat gaaf dat deze keer ‘Dan ben jij weer hier’ op single wordt uitgebracht, schitterend nummer en één van mijn favorieten.
  Ik had eigenlijk besloten om geen singles meer te kopen, omdat ik inmiddels mijn woonkamer ermee kan behangen. 😉 Maar omdat dit als een fysieke single wordt uitgebracht en er mooi bonusmateriaal op staat en een beperkte oplage, dat natuurlijk wel weer uniek is om in je bezit te hebben, dus ….

  Ook kijk ik weer erg uit naar de nieuwe tour en ben ook zeer benieuwd hoe het deze keer gaat worden. Ik mijd daarom, zodra de tour start bewust alles wat er op internet geschreven wordt. Ik laat mij nou eenmaal graag verrassen, dit doe ik trouwens al die tijd al.

  Dan wil ik jullie ontzettend veel plezier wensen bij Vrienden van Amstel Live! Jullie hebben er inmiddels al een paar avonden op zitten. Leuk dat jullie nummers van U2 spelen, de meesten onder ons weten inmiddels wel hoe dat klinkt! Ik hoop dat de zaal z’n dak gaat en op z’n grondveste doet schudden, haha. Kan me niet voorstellen dat dit niet gebeurt.

  Mannen, de mazzel, ik zie jullie tijdens de tour!

  Hugs Willie.
  Ps, wat een leuke actie “VIP upgrade”.

Laat een reactie achter

X